Necessites ajuda amb la decoració del teu espai?

Tant si necessites assessorament amb l'interiorisme del teu negoci o de la teva llar, Pilma Interiors t'ajuda a aconseguir l'espai que sempre vas somiar englobant decoració i mobiliari.

Oferim un servei totalment gratuït per a donar forma al teu projecte a mesura i totalment personalitzat.

Pren mesures o fes-nos arribar un pla del teu espai i explica'ns quals són les teves necessitats.

Selecciona alguns productes de la nostra botiga que ens puguin servir d'inspiració per a saber com és l'estil que t'agrada i et prepararem un projecte a mesura perquè serveis el major profit de la teva estada.

Et lliurarem un projecte d'interiorisme detallant cadascuna de les peces de decoració i mobiliari perquè les puguis adquirir sense compromís i que la teva idea cobri vida.

Més de 20 anys d'història col·laborant i assessorant en projectes d'interiorisme comercial i hoteler

Fes-ho realitat

Acosta't a una de les nostres botigues Pilma i estarem encantats d'ajudar-te a donar-li forma al teu projecte de manera gratuïta.

Si per contra no t'és possible acudir a les botigues disposem també de servei online.

Emplena el formulari i posem-nos a la feina.

Pilma Disseny S.A. és responsable del tractament de les dades facilitades amb la finalitat de comunicar-te novetats sobre els nostres productes o serveis. La legitimació per al tractament és el consentiment manifestat en subscriure't. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com la resta de drets existents, tal com s'explica en l'enllaç informació addicional sobre protecció de dades.